24/7 bereikbaar
0184-740000
24/70184-740000
bereikbaar

  

Certificeringen

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd

Elektroservice Netten heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van verschillende certificeringen. Zo bent u er zeker van dat onze werkzaamheden worden uitvoerd volgens de laatste normen en kwaliteitseisen.

 

 UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.
 KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.
 De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Goede redenen dus om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.
 Praktijkleren is een belangrijk onderdeel van het moderne beroepsonderwijs.
Beroepspraktijkvorming (BPV) organiseert opleidingsactiviteiten binnen reële
bedrijfsomstandigheden, zodat leerlingen gericht competenties kunnen verwerven
en ontwikkelen voor het toekomstige beroep. Leerbedrijven kunnen als geen ander
aankomende vakmensen enthousiasmeren en ervaring laten opdoen. Veel
organisaties zijn daarom enthousiast aan de slag om de kwaliteit van het
vakmanschap te garanderen én stimuleren.

 Een KOMO-Instal kwaliteitsverklaring is een ‘erkende’ kwaliteitsverklaring. Dit betekent dat een installatie voldoet aan de geldende Nederlandse wettelijke eisen. Deze kwaliteitsverklaring moet door de overheid worden geaccepteerd als bewijs dat aan de regelgeving wordt voldaan. Daarom is een keuze voor een KOMO-Instal adviseur of installateur een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid.
 VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

 Kiwa NCP is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een Kiwa NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf. Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. Bedrijven worden dan door Kiwa NCP  gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een Kiwa NCP erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.

 
Over ons
Over ons
Daarom kies je voor Elektroservice Netten!
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Voordelig
  • Beste kwaliteit
  • Advies op maat
  Informatie
 

© 2016 Elektroservice | United Service Groep Nederland B.V.